Maak je klaar voor een magische tijd in Disneyland® Paris

Maak je klaar voor een magische tijd in Disneyland® Paris

Deel dit artikel

Disneyland Paris kan niet wachten om je weer te verwelkomen! Ze doen er alles aan om van jouw volgende verblijf een sprookje te maken. Verken de vele magische werelden, ontdek 50 attracties en geniet van bijzondere momenten met de geliefde Disney Figuren.

Disney®Hotels

Laat de magie extra lang duren met een verblijf in een Disney Hotel en geniet zorgeloos dankzij onze aangescherpte gezondheidsmaatregelen. Momenteel kan je jouw boeking ook kosteloos annuleren of wijzigen* en kan je in termijnen betalen! Wij zetten hier nog enkele andere voordelen op een rijtje:
  • MEER TIJD IN DE DISNEY® PARKEN
In enkele minuten wandel je naar de Disney® Parken, of je maakt gebruik van de gratis shuttlebus. Profiteer van Extra Magic Time, want jij mag de Disney Parken al vóór de officiële openingstijden in!
  • DE MAGIE GAAT VERDER
Elk Disney® Hotel biedt je een unieke stijl met een Amerikaans thema en de magische sfeer van een Disney verhaal. Bovendien kun je alleen in deze hotels elke ochtend Disney Figuren ontmoeten. En maak jezelf de maaltijden gemakkelijk met onze Vol- en Halfpension opties.
  • MEER PLEZIER
Dankzij de zwembaden, fitnessruimtes, spa’s, kinderspeelruimtes en nog veel meer, vermaak je je ook prima als je even niet in de Disney Parken bent.
  • MEER SERVICES
Bij je hotel en op het parkeerterrein van de Disney Parken kun je gratis parkeren. Als je in een boetiek Disney souvenirs koopt, kun je ze laten afleveren bij je Disney Hotel. Verwen jezelf met een koninklijk verblijf met exclusieve voordelen in een Suite of Club kamer.
 

Boek met een gerust hart

Onze huidige boekingsvoorwaarden bieden meer flexibiliteit dan ooit tevoren! Als reisagenten staan wij bovendien in rechtstreekse verbinding met Disneyland Paris zelf. Wij zijn dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwigheden. Door onze jaren ervaring kennen wij ook de tips en tricks om het meeste te halen uit elke verblijf. Contacteer ons dus zeker om je verblijf te bespreken. We helpen je graag!


©Disney
 


*Volledige terugbetaling is tot 7 dagen voor aankomst mogelijk, exclusief verzekeringen en/of vervoer indien van toepassing.
Afbeeldingen op deze pagina laten niet de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondmasker en afstandsmaatregelen) zien.  

 
Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reizen Gery - Pacific travels

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Heldenlaan 87
9620 Zottegem