Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Deel dit artikel

Ik wil graag een brochure of mijn reisdocumenten afhalen? Moet ik daarvoor een afspraak maken? 

Hoeft niet maar je kan eventueel wel een afspraak maken, of een belletje vooraf. Bovendien geef ik ook graag een woordje uitleg bij de reisbrochures en bij de reisdocumenten. Graag je reisdocumenten in de brievenbus? Laat het me gerust weten.


Moet ik lang vooraf een afspraak maken? 

Dat mag, ik kan jouw vragen al voorbereiden, maar dat hoeft niet. Je zal zien dat er meestal ook op de dag zelf nog plaats is. Vind je geen plekje, bel me dan even op. Ik probeer dan te schuiven in mijn agenda. Heb je een reis gezien die je absoluut wil boeken, dan boek je beter een afspraak zo snel mogelijk, of contacteer je me al even, want prijzen en beschikbaarheden kunnen tegenwoordig snel wijzigen. Soms kan ik al een optie voor je nemen.

Hoe kan je de tijd inschatten die nodig is bij het bespreken van een reis?

Ik voorzie ongeveer één uur voor het bespreken van een reis, vijftien minuten voor het afhalen van reisdocumenten, betalingen enz. Wanneer je een afspraak maakt in mijn agenda, dan kun je kiezen tussen verschillende reisafspraken. Als je in de opmerkingen aangeeft waarvoor je graag een reisgesprek hebt, dan helpt me dat om een betere inschatting te maken. Wil je meerdere reizen boeken, of bespreken, vermeld dit dan zeker, of maak twee afspraken na elkaar. 

 

Afwezigheden? 

In mijn agenda kun je afwezigheden zoals tijdens opleidingen of vrije dagen raadplegen. In principe ben ik net zoals vroeger dagelijks op kantoor. Alleen op woensdagnamiddag zal je me niet in Wommelgem vinden. Dan ben ik – zoals vele mama’s en papa’s –  druk in de weer met de kinderen én ...  taxichauffeur. 

 

Bereikbaarheid

Je kan Insight Travel bereiken via het nummer 03/354.18.20 of per mail op office@insighttravel.be. Mocht ik toch even niet bereikbaar zijn, spreek dan gerust een boodschap in, of stuur me een mail. 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een brochure of mijn reisdocumenten afhalen? Moet ik daarvoor een afspraak maken? 

Hoeft niet maar je kan eventueel wel een afspraak maken. Bovendien geef ik ook graag een woordje uitleg bij de reisbrochures en bij de reisdocumenten. Graag je reisdocumenten in de brievenbus? Laat het me gerust weten.Moet ik lang vooraf een afspraak maken? 

Dat mag, ik kan jouw vragen al voorbereiden, maar dat hoeft niet. Je zal zien dat er meestal ook op de dag zelf nog plaats is. Vind je geen plekje, bel me dan even op. Ik probeer dan te schuiven in mijn agenda. Heb je een reis gezien die je absoluut wil boeken, dan boek je beter een afspraak zo snel mogelijk, of contacteer je me al even, want prijzen en beschikbaarheden kunnen tegenwoordig snel wijzigen. Soms kan ik al een optie voor je nemen.Hoe kan je de tijd inschatten die nodig is bij het bespreken van een reis?

Ik voorzie ongeveer één uur voor het bespreken van een reis, vijftien minuten voor het afhalen van reisdocumenten, betalingen enz. Wanneer je een afspraak maakt in mijn agenda, dan kun je kiezen tussen verschillende reisafspraken. Als je in de opmerkingen aangeeft waarvoor je graag een reisgesprek hebt, dan helpt me dat om een betere inschatting te maken.Bereikbaarheid

Je kan Selectair Reizen Gery bereiken via het nummer 09/360 22 20 of 09/30 75 15 of per mail op reizengery@selectair.be  Mocht ik toch even niet bereikbaar zijn, spreek dan gerust een boodschap in, of stuur me een mail. 

Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reizen Gery - Pacific travels

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Heldenlaan 87
9620 Zottegem