about

Over Ons

Deel dit artikel

Jouw persoonlijke reisadviseur

We hebben het beste beroep in de wereld. We mogen namelijk de mooiste plekken van deze planeet met jou delen. Die taak nemen we erg serieus. We vinden dat een reisagent niet louter een doorgeefluik mag zijn van brochures, maar een persoonlijk adviseur die jou de reis aanreikt die je voor de rest van je leven als herinnering zult koesteren. Om dat te kunnen doen, moeten we je als persoon leren kennen. Daarom nemen we  ook steeds de tijd voor een verkennend gesprek.

Van reisdromen tot droomreizen

De perfecte vakantie betekent voor iedereen iets anders. We maken er dan ook mijn missie van om te weten te komen wat jouw droomvakantie is. Want voor jou is de hemel op aarde misschien een rondreis door Azië, en voor iemand anders het Noorderlicht zien in IJsland, of een verborgen baai met een idyllisch strand. Vertel me wie je bent, en we selecteren uit ons aanbod probleemloos die reis die je ogen doen twinkelen.

Ik schik me naar jouw agenda

We leven in steeds drukkere tijden, en niets is frustrerender dan na een drukke werkdag voor een gesloten deur te staan bij je favoriete winkel.  We geloven dan ook niet in vaste openingsuren die samenvallen met jouw werkuren. Zo kunnen we tijd vrijmaken wanneer het jou uitkomt.  Of dat nu overdag of ’s avonds is. Zo heb jij altijd mijn volledige aandacht, en hoef je nooit te wachten. Ook dat is reizen op jouw maat.

De eeuwige vraag

Welke reizen zijn jouw specialisatie?  Een reis maken die bij je past, welke bestemming dat ook is. Vaak werken we  daarvoor samen met een touroperator, maar evengoed puzzelen we  alles zelf uit rechtstreeks met hotels, lokale agenten, enz.

Daarvoor doen we  zelf studiereizen, nemen we  deel aan opleidingen, maar evengoed bezoeken we beurzen waar we afspraken maak met lokale agenten en servicebedrijven wereldwijd. 

Vertrekken uit Brussel, Antwerpen, Eindhoven, Frankfurt of Parijs,... het kan allemaal. 

Klaar om jouw droom te realiseren?

Het maakt niet uit of je al weet waar je naartoe wil, of nog helemaal niet.

Of je je reis graag voor een stuk zelf uitstippelt, of liever alles aan ons overlaat.

Heb geen drempelvrees om contact met ons op te nemen. We luisteren graag naar je wensen, en helpen je om de juiste droom te realiseren. Ben je klaar voor de reis van je leven?  Maak dan nu een afspraak, bel of mail voor jouw reisafspraak. Dan zetten we de koffie voor je klaar.

Wie is Selectair

Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord. En door samen reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij. Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief. 

Wat maakt Selectair anders?

Wij Selectair reisadviseurs willen geen doorgeefluik zijn van reisbrochures. Onze missie? Voor jou een vakantie vinden die je verwachtingen overstijgt. Daarom beginnen we altijd bij een persoonlijk gesprek. Zo leren we je écht kennen. Jij bepaalt je inbreng in je reisvoorstel. Geef ons de volledige vrijheid of teken zelf de krijtlijnen uit. We stellen alleen vakanties voor die passen bij je persoonlijkheid. Of dat nu een all-inverblijf aan het strand is, of een safari in Afrika. Het resultaat? Altijd jouw reis.

Waar vind ik Selectair?

De administratieve hoofdzetel van Selectair is gevestigd in Vilvoorde. Van daaruit worden onze gemeenschappelijke activiteiten op het vlak van aankoop, IT, marketing en opleidingen aangestuurd. Opgelet: de hoofdzetel is zelf geen reiskantoor. Ben je op zoek naar reisadvies? Dan klop je dus best aan bij je  Selectair Reizen Gery of Selectair Pacific Travels. 

Powered by Froala Editor

Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reizen Gery - Pacific travels

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Heldenlaan 87
9620 Zottegem